IščiIzdelek iz skupine ŽIČNI TELEFON BREZ EMS

Litefon 1030

Telefonirajte varno in brez elektrosmoga. Žični telefon s posebno patentirano tehnologijo, ki odpravi elektromagnetno sevanje. Edinstven med žičnimi telefoni. Najvarnejši na tržišču.  


Cena
113,00 €
Dodaj
Predvidena dobava: 3 dni

Opis

"Če bi naredili lestvico najmočnejših povzročiteljev električnega smoga, bi bili brezžični telefon (DECT) zagotovo na prvem mestu", pravi strokovnjak in avtor knjige Električni Smog, Dominik F. Rolle.

V naše domove smo na široko namestili brezžične ((DECT) telefone, s katerimi smo zamenjali žične telefone, nezavedajoč se nevarnosti, ki jo predstavljajo smrtonosni brezžični (DECT) telefoni. Številni prodajalci ne vedo niti kaj prodajajo, prav tako pa o nevarnostih brezžičnih telefonov molčijo tudi navodila o uporabi. V številnih gospodinjstvih, kjer so začeli uporabljati brezžične telefone (DECT) poročajo študije in raziskave o številnih zdravstvenih težavah, med najpogosteje omenjenimi simptomi pa so motnje spanja, težave s koncentracijo, glavobol, razdražljivost, utrujenost, nekatere vedenjske motnje otrok (hiperaktivnost, učne težave ...) pa vse do resnejših težav, kot so predvsem motnje srčnega ritma, tinitus, šumenje v ušesih, zmanjšanje proizvodnje melatonina, nagnjenost k neplodnosti, nepravilnosti v poteku nosečnosti, Alzheimerjeva, Parkinsova bolezen ter številne ostale bolezni in simptomi, ki se pojavljajo tudi v študijah škodljivih učinkov mobilne telefonije in ki jih strokovnjaki in zdravniki pripisujejo prav visokofrekvenčnemu sevanju, ki ga te naprave oddajajo. Ker brezžični telefoni (DECT) visokofrekvenčno sevanjo tudi, ko ne govorimo po telefonu, tako da smo nenehoma izpostavljeni elektromagnetnemu sevanju, upravičeno zasedajo eno izmed najvišjih mest na lestvici povzročiteljev električnega smoga. Prav nobene potrebe ni, da bi zaradi malenkostnega udobja, ki nam ga nudijo brezžični telefoni (DECT) bili izpostavljeni vsem simptomom in boleznim, ki bi bile dolgoročno lahko tudi usodne za naše zdravje. Noben strokovnjak nam ne ne more natančno napovedati, kateri simptom oziroma bolezen se bo pojavila pri določenem posamezniku. Vsak posameznik odreagira različno na visokofrekvenčno sevanje, očitno pa je, da gre za zelo širok simptomov in bolezni, ki znatno vplivajo na kakovost našega življenja.

 V kolikor ne želite biti po nepotrebnim izpostavljeni vsem nevarnostim, ki jih prinašajo brezžični telefoni (DECT), potem je Litefon 1030 idealna rešitev za vas. Zaradi žične povezave, Litefon 1030 ne povzroča škodljivih učinkov visokofrekvenčnega sevanja brezžičnih telefonov, prav tako pa se zaradi posebne patentirane "piezo tehnike" razlikuje tudi od ostalih konvencionalnih žičnih telefonov. Litefon 1030 s pomočjo t.i. piezo kristalov in zaradi posebnega postopka izdelave slušalke, skorajda ne povzroča nikakršnih nizkofrekvenčnih sevalnih obremenitev vašega telesa in predvsem okoli področja vaše glave. Zaradi posebne membrane, prilepljene na piezo kristale, slušalka Litefona 1030 zniža nizkofrekvenčna magnetna polja za približno 99 odstotkov. Ker slušalke ostalih žičnih telefonov povzročajo močna magnetna polja, od nekaj sto do nekaj tisoč nanotesla, lahko telefon Litefon 1030 upravičeno označimo za telefon brez sevalnih obremenitev vašega telesa. Enostavno najvarnejši med žičnimi telefoni, napram visokofrekvenčnim brezžičnim telefonom, pa zagotovo ni vredno izgubljati besed.

Litofn 1030 odlikuje tudi modern dizajn ter številne uporabniške funkcije.

Glavne funkcije:
- možnost izbire menuja v 7 jezikih,
- shranjevanje vseh dohodnih klicev (max. 199),
- imenik telefonskih številk z LCD prikazovalnikom.
- prikaz odhodnih klicev,
- tipke s hitro izbiro (4),
- LCD zaslon z nastavitvijo kontrasta,
- več različnih tonov zvonenja (max. 8),
- opcija z adaptorjem 220V,
- zvočnik, ...

______________________________________________________________________________

Vse to in tudi številne ostale funkcije brez sevalnih obremenitev !!!
______________________________________________________________________________
 
Telefon je še posebno primeren za elektroobčutljive ljudi.
 
Na žalost meniji še niso v slovenskem jeziku.
 
 
Opozorilo:
Pri ekstremnih oblikah naglušnosti, telefon morda ni primeren za uporabnike s slušnim aparatom. Pred nakupom se osebam s slušnim aparatom priporoča preizkus slušalke.
 

Ključne besede

žični telefon, Litefon 1030, telefon brez EMS,