IščiIzdelek iz skupine Zaščitna folija RDF 62

Okenska folija RDF 62 (152cm/1m)

Samolepilna zaščitna folija za zaščito okenskih in drugih steklenih površin pred visokofrekvenčnim sevanjem. Cena velja za tekoči meter.


Cena
60,40 €
Dodaj
Predvidena dobava: 10 dni

Opis

Samolepilna zaščitna folija, ki jo nalepimo preko okenskih in drugih steklenih površin zagotavlja dokazano učinkovito zaščito pred visokofrekvenčnim sevanjem.  Folija, ki jo v nekaj minutah nalepimo na steklene površine, pa tudi na druge ravne površine (vhodna vrata ipd.) nam zagotavlja trajno zaščito pred nevarnim visokofrekvenčnim sevanjem mobilnih baznih postaj, radijskih in televizijskih oddajnikov, brezžičnih telefonov (DECT), brezžičnega omrežja (WLAN) ter drugimi visokofrekvenčnimi napravami.

Zaščitna folija RDF 62 predstavlja odlično razmerje med propustnostjo svetlobe in zaščito pred visokofrekvenčnim sevanjem. Ta folijo zmanjšuje visokofrekvenčno sevanje za 22 dB (99,37%) pri 1GHz. Primerna je za uporabo na notranjih površinah, v nobenem primeru je ne lepimo na zunanjo stran okna oziroma lepilne površine. Prav tako je ne smemo lepiti na toplotno absorbcijska stekla. Propustnost svetlobe pri standardni zaščitni foliji RDF 62 znaša 62%.

Zaščitna folija dokazano učinkovito zagotavlja zaščito pred visokofrekvenčnim sevanjem, kar med drugim dokazuje tudi pridobljeni certifikat, po znanstveni ekspertizi, ki jo je izdelal prof. P. Pauli, dipl. ing, v laboratoriju Nemških oboroženih sil, Univerza v Minhnu.

Postopek nanosa
Zaradi samolepilne folije je postopek nanosa enostaven in ne zahteva posebnih strokovnih znanj, le nekaj ročnih spretnosti. Kljub samolepilni foliji pa se priporoča tehnika t.i. mokrega lepljenja z uporabo posebnih nanašalnih pripomočkov, tako da se nam med lepljenjem na lepilni površini ne pojavijo zračni mehurčki. Vse kar potrebujemo je Koncentrat FMK 30, ki ga vmešamo v nekaj vode, nato mešanico z razpršilcem (Razpršilo FSF) enakomerno poškropimo po lepilni površini, ter samolepilno folijo s strgalom (Strgalo FVR 10) enakomerno zgladimo, tako da se izognemu nastanku morebitnih zračnih mehurčkov. Po nanosu samelpilne folije nam ta zagotavlja trajno zaščito pred visokofrekvenčnim elektromagnetnim sevanjem.

OSNOVNI PODATKI

 

POLOŽAJ LEPLJENJA:

le na notranje površine

 

MONTAŽA NA TOPLOTNO ABSORBCIJSKA STEKLA:

ni priporočljiva

 

ROBNO TESILO:

ni potrebno

 

STOPNJA ZAŠČITE PRI 1GHz:

22 dB (99,37%)

 

PROPUSTNOST SVETLOBE:

62%

 

BARVA DNEVNE SVETLOBE:

svetlo siva

 

NOTRANJI ODSEV:

svetlo srebrn

 

ZUNANJI ODSEV

svetlo srebrn


 
Mere:
Širina: 152 cm
Dolžina: po metru (30 m rola)
 
Cena velja za tekoči meter.
Naročila so možna po tekočih metrih, najmanjša možna naročena količina je 1 tekoči meter.
 
 

Ključne besede

zaščitna folija, okenska folija, RDF 62, visokofrekvenčno sevanje.