IščiIzdelek iz skupine Zaščitna folija RDF 72

Zaščitna folija RDF 72 (152cm/1m)

Samolepilna zaščitna folija za ekstremno zaščito okenskih in drugih steklenih površin pred visokofrekvenčnim sevanjem Cena velja za tekoči meter


Cena
169,90 €
Dodaj
Predvidena dobava: 10 dni

Opis

Samolepilna zaščitna folija, ki jo nalepimo preko okenskih in drugih steklenih površin zagotavlja dokazano učinkovito zaščito pred visokofrekvenčnim sevanjem.  Folija, ki jo v nekaj minutah nalepimo na steklene površine, pa tudi na druge ravne površine (vhodna vrata ipd.) nam zagotavlja trajno zaščito pred nevarnim visokofrekvenčnim sevanjem mobilnih baznih postaj, radijskih in televizijskih oddajnikov, brezžičnih telefonov (DECT), brezžičnega omrežja (WLAN) ter drugimi visokofrekvenčnimi napravami.

Zaščitna folija RDF 72 je sestavljena iz 10 posebnih kovinskih plasti, kar zagotavlja trenutno najvišjo možno zaščito na tržišču zaščitnih folij, prav tako pa se ta folija odlikuje tudi po izjemni propustnosti svetlobe. Folija RDF 72  zmanjšuje visokofrekvenčno sevanje za 32 dB (99,94%) pri 1GHz. Primerna je za uporabo na notranjih površinah, v nobenem primeru je ne lepimo na zunanjo stran okna oziroma lepilne površine. Prav tako je ne smemo lepiti na toplotno absorbcijska stekla. Propustnost svetlobe pri  vrhunski premium zaščitni foliji RDF 72 znaša 72%.

Zaščitna folija dokazano učinkovito zagotavlja zaščito pred visokofrekvenčnim sevanjem, kar med drugim dokazuje tudi pridobljeni certifikat, po znanstveni ekspertizi, ki jo je izdelal prof. P. Pauli, dipl. ing, v laboratoriju Nemških oboroženih sil, Univerza v Minhnu.

Postopek nanosa
Zaradi samolepilne folije je postopek nanosa enostaven in ne zahteva posebnih strokovnih znanj, le nekaj ročnih spretnosti. Kljub samolepilni foliji pa se priporoča tehnika t.i. mokrega lepljenja z uporabo posebnih nanašalnih pripomočkov, tako da se nam med lepljenjem na lepilni površini ne pojavijo zračni mehurčki. Vse kar potrebujemo je Koncentrat FMK 30, ki ga vmešamo v nekaj vode, nato mešanico z razpršilcem (Razpršilo FSF) enakomerno poškropimo po lepilni površini, ter samolepilno folijo s strgalom (Strgalo FVR 10) enakomerno zgladimo, tako da se izognemu nastanku morebitnih zračnih mehurčkov. Po nanosu samelpilne folije nam ta zagotavlja trajno zaščito pred visokofrekvenčnim elektromagnetnim sevanjem.
 
Da preprečimo korozijo je predpisana uporaba robnega tesnila FKV 50. Robno tesnilo je potrebno nanesti na robove zaščitne folije RDF 72 zaradi posebne kovinske sestave, medtem ko pri ostalih zaščitnih folijah ne potrebujemo tega pripomočka !!

OSNOVNI PODATKI

 

 

POLOŽAJ LEPLJENJA:

 

le na notranje površine

 

 

MONTAŽA NA TOPLOTNO ABSORBCIJSKA STEKLA:

 

ni priporočljiva

 

 

ROBNO TESILO:

 

obvezno, FKV 50

 

 

STOPNJA ZAŠČITE PRI 1GHz:

 

32 dB (99,94%)

 

 

PROPUSTNOST SVETLOBE:

 

72%

 

 

BARVA DNEVNE SVETLOBE:

 

svetlo zelena

 

 

NOTRANJI ODSEV:

 

brez

 

 

ZUNANJI ODSEV

brez

 
 
Mere:
Širina: 152 cm
Dolžina: po metru (30 m rola)
 
Cena velja za tekoči meter.
Naročila so možna po tekočih metrih, najmanjša možna naročena količina je 1 tekoči meter.
 

 

Ključne besede

premium zaščitna folija, okenska folija, RDF 72, visokofrekvenčno sevanje.