IščiIzdelek iz skupine Visokofrekvenčni (HF)

Visokofrekvenčni analizator HFE35C

Merilnik z ekstra širokim frekvenčnim razponom od 27 MHz - 3,3 GHz z ultra širokopasovno izotropno anteno v paketu.


Cena
756,90 €
Dodaj
Predvidena dobava: 10 dni

Opis

Merilni inštrumenti so po večini dragi in zahtevni za uporabo. Obstajajo pa tudi enostavne merilne naprave, s katerimi je mogoče razmeroma enostavno izmeriti električni smog v prostorih, v katerih bivate. Z njimi ne ugotovimo le, kakšna je sevalna obremenitev našega okolja, ampak tudi izvire motenj kar predstavlja pomemben podatek, kadar se odločimo sanirati prostore. 

Visokofrekvenčni merilniki so namenjeni merjenju visokofrekvenčnega sevanja od 27 MHz do 6GHz. V to območje spadajo radijske frekvence in TV, mobilne radijske frekvence, UMTS, brezžična računalniška omrežja (Bluetooth, WLAN, WiFi, WIMAX),  DECT brezžični telefoni, mikrovalovne pečice, letališki radar itd.
 
Merilniki so opremljeni z digitalnim zaslonom, ki pokaže preprosto oceno situacije. Edinstvena je tudi ločljivost, ki omogoča primerjavo z gradbeno-biološkimi mejnimi vrednostmi. Vse naprave vsebujejo logaritmično-periodično anteno za merjenje, zaradi česar se brez težav identificirajo izvori sevanj.

Merilnik HFE35C postavlja nova merila na svojem področju. Skupaj z novo razvito izotropno anteno UBB27 poleg mobilnih radijskih valov, WLAN-a itd. zanesljivo izmeri tudi visokofrekvenčno sevanje do 27 MHz. Na voljo je v kovčku z kompenzirno logaritmično-periodično anteno in anteno UBB27.

 

OSNOVNE ZNAČILNOSTI:

 

MERILNO OBMOČJE:

 

 

 

0.1 μW/m² - 1,999 μW/m²

 

 

 

 

FREKVENČNO OBMOČJE:

 
 
27 MHz - 3.3 GHz
dodatno: TV, radio, TETRA, CB-Funk 

 

 

 

NATANČNOST:

 

 

6dB

 

 

 

 

PRIKAZ:

 

3,5 mestni LCD, akustična funkcija analize

 

 

 

TEŽA:

 

490g


 
 
 

Ključne besede

merilnik, analizator, visokofrekvenčni analizator