IščiIzdelek iz skupine Zaščitne tkanine (barvanje)

Barvna lestvica

Prebarvajte zaščitne tkanine v svojo najljubšo barvo. V ceno je vključeno barvanje zaščitnih tkanin do največ 4 linearnih metrov. Za vsakih začetnih nadaljnih 4 linearnih metrov se cena poveča za 39,90 EUR.


Cena
39,90 €
Dodaj
Predvidena dobava: 10 dni

Opis

Želite izdelati zaščitne zavese ali kakšen drug kos oblačila ali tekstilnega izdelka iz zaščitnih tkanin, vendar vam ne ustreza barvni odtenek zaščitne tkanine?
 
Nikar ne skrbite. Vaš bivalni prostor lahko še vedno zaščitite pred nevarnim visokofrekvenčnim sevanjem ter nizkofrekvenčnimi električnimi polji, hkrati pa ga spremenite iz dolgočasnih in pustih barv v tople in živahne barve. Enako velja tudi za ves ostali tekstilni material, ki ga izdelate iz zaščitnih tkanin (zavese, pregrade, pregrinjala, oblačila, torbice,vrečke ...)
 
Oglejte si spodnjo barvno lestvico, izberite barvo, ki vam je najljubša ter nam vašo izbiro sporočite telefonsko ali na elektronski naslov naše družbe, ki je dostopen tudi na dnu strani ...
 
Za barvanje so primerne vse bombažne zaščitne tkanine, in sicer:
- zaščitna tkanina NATURELL,
- zaščitna tkanina SILVER-TWIN,
- zaščitna tkanina STEEL-TWIN,
- zaščitna tkanina WEAR.
 
Cena enkratnega barvanja zaščitnih tkanin  znaša enotnih 39,90 EUR !
V ceno je vključeno barvanje zaščitnih tkanin do največ 4 linearnih metrov. Za vsakih začetnih nadaljnih 4 linearnih metrov se cena poveča za 39,90 EUR.
Barvanje je možno le pri predhodnem naročilu zaščitnih tkanin, ki vam jih odrežemo po linearnih metrih glede na vaše potrebe. Zaradi specifičnih postopkov barvanja je cena enotna in je žal ne moremo sorazmerno prilagoditi glede na pobarvano količino.
 
Izbirate lahko med temnejšimi ("dark") in svetlejšimi ("pale") barvnimi odtenki.
Prosimo upoštevajte, da zaradi specifičnih postopkov barvanja ni možno pri ponovnem naročilu vedno zagotoviti 100% barvnega ujemanja.
 
 
Barve zgoraj so kalibrirane in računalniško prirejene oz. obdelane.
V dejanskem pogledu so pobarvane zaščitne tkanine veliko lepše, živahne in briljantne, kot pa to morebiti izhaja iz zgornje slike. Zaupajte nam. Za barvanje zaščitnih tkanin izbiramo le najlepše odtenke izmed več 100 barvnih odtenkov !

Za naročila nas prosimo pokličite ali pišite:
 
 
TEL: 05/ 38 10 144
        041 904 582
     
 
Elektronski naslov: prodaja@tmingrad.si
 
 
NAROČILO PO INTERNETNI POTI NI MOGOČE !!!
 

 

Ključne besede

Barvanje zaščitnih tkanin.