IščiIzdelek iz skupine WRT 02 - Bele z belim srčkom
 –35%

Povečaj sliko

Zaščitne slušalke WRT 02 Stereo Samsung 2,5 mm (bele z belim srčkom)

 Zmanjšajte tveganje za nastanek možganskega tumorja in telefonirajte varneje. Zaščitne slušalke serije WRT znižujejo elektormagnetno sevanje mobilnih telefonov kar za 2640 krat. Enostavno prvak med slušalkami. Bele barve z belim srčkom.


Cena
49,90 € 32,44 €
Dodaj
Predvidena dobava: 3 dni

Opis

 Znanstveniki so ugotovili, da se zaradi mobilnega telefona, prislonjenega k ušesu, že po 20 sekundah začenja odpirati krvno-možganska pregrada in ostane še ure zatem dolgo odprta. Težke kovine in strupi imajo potem lahek dostop v notranjost celic in povečajo tveganje za poznejše možganske ter živčne bolezni.

(Dominik F. Rolle. Električni smog).

Podobne ugotovitve in raziskave se že dobro desetletje vrstijo ena za drugo. Kljub temu pa je bilo malo narejenega na področju preventive in še posebej zaščite pred nevarnim sevanjem mobilnih telefonov. Šele v zadnjem času, pod težo vse številčnejših študij in dokazov o škodljivosti elektromagnetnega sevanja (npr. vodilna zdravstvena institucija, SVETOVNA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA je šele l. 2011 sprejela stališče, da sevanje mobilnih telefonov lahko povzroča raka), so se začeli tudi prve raziskave na tem področju, ki so sedaj obrodile sadove.

Družba TMINGRAD d.o.o. Vam ponosno predstavlja dosedaj najučinkovitejšo zaščito pred nevarnim sevanjem mobilnih telefonov. S pomočjo edinstvenih patentiranih slušalk, katere smo kot prvi in ekskluzivni uvoznik za Slovenijo, uspeli ponuditi tudi našim kupcem, lahko odslej naprej skorajda popolnoma izničite elektromagnetno sevanje vašega mobilnega telefona. Zakaj bi tvegali nastanek rakavih in drugih vrst nevarnih obolenj, če lahko že z enostavnim in ličnim dodatkom k vašemu mobilniku zmanjšate sevanje kar za 2640 krat. Da drži, profesionalne meritve, pridobljeni patenti (pri Svetovni organizaciji za intelektualno lastnino (WIPO), v Zveznirepubliki Nemčiji ter s prednostno pravico skoraj v vseh državah sveta), številni cerfifikati (FCC, CE) in osvojene nagrade ter priznanja  (nagrada Svetovne zdravstvene organizacije ...)) potrjujejo učinkovitost teh posebnih slušalk.

TABELAMeritve sevanja z in brez zaščitnih slušalk serije WRT.

TESTNO OBMOČJE

ZAŠČITNE SLUŠALKE WRT (uw/cm2)

MOBILNI TELEFON

(uw/cm2)

Stanje pripravljenosti

0,68

0,71

 

Med pogovorom

 

2,69
 
7107,1
(2640 x večje !)

Sprejem signala

7,74

12523,01

Klicanje

7,37

1363,81

Zvonenje

6,68

1367,82

Prav tako pa naše zaščitne slušalke prednjačijo tudi napram ostalim slušalkam. Rezultati teh meritev so pokazali, da so zaščitne slušalke serije WRT kar za 52,5 krat manj sevajoče kot tipične žične slušalke ter 16,5 krat manj sevajoče napram tipičnim brezžičnim (wireless) slušalkam. Odločitev je seveda na vaši strani, verjamemo da so zgornji podatki dovolj zgovorni !!

Zahvaljujoč posebnemu patentu, zračnemu prevodniku, lahko s pomočjo zaščitnih slušalk serije WRT varneje telefonirate ter uporabljate druge brezžične aplikacije, medtem ko so sevalne obremenitve vaših možganov precej precej nižje, kot če bi telefonirali brez slušalk ali z običajnimi slušalkami, brez patentirane formule. Kakovost zvoka kljub temu dosega vrhunsko raven, tako da boste lahko uživali v čistem zvoku v vsakem trenutku. 

Upamo si trditi, da so po našem vedenju in informacijah  zaščitne slušalke najučinkovitejše, kar jih je trenutno sploh možno dobiti na svetovnih tržiščih.

OSTALE TEHNIČNE LASTNOSTI:

- gumb za odgovor na klic / končanje klica,
- odlična kvaliteta zvoka, kristalno čist zvok,
- intergrirana slušalka z mikrofonom,
- dolžina: 140 cm,
- /.../
 

ZAŠČITNE SLUŠALKE WRT 02 STEREO 2,5 mm (bele z belim srčkom)

Zaščitna slušalka WRT 02 STEREO je združljiva z napravami opremljenimi z 2,5 mm priključkom. Dodatno je možno s prilagodnikom združljivost razširiti tudi na ostale naprave (prilagodnik ni vključen!)
S priloženimi navodili za uporabo.
Bele barve z belim srčkom.
  
Garancija: 1 leto.

Ključne besede

Zaščitne slušalke WRT 02, elektromagnetno sevanje