IščiIzdelek iz skupine Izofon 700 Original
 –10%

Povečaj sliko

Izofon 700 Original (usnjen videz)

Zaščtini etui usnjenega videza prevlečen s posebnimi jeklenimi  nanovlakni, ki učinkovito blokirajo sevanje, ki ga emitirajo mobilni telefoni. Dimenzija: 14cm x 9cm


Cena
29,00 € 26,10 €
Dodaj
Predvidena dobava: 3 dni

Opis

Povprečnemu uporabniku mobilne telefonije je najverjetneje malo znano, da sevanje mobilnega telefona, tudi ko je v stanju pripravljenosti, lahko dolgoročno vodi tudi do poškodb celičnega tkiva. Mobilni telefon se namreč neprestano povezuje v mrežo mobilnih anten, ki neprestano oddajajo signale, ki jih mobilni telefon neprestano lovi. Pogostnost povezovanja je odvisna od modela telefona, zagotovo pa mobilni telefon, vsako minuto ali še manj, avtomatično sporoči mobilni anteni svoj položaj. To med drugim omogoča, da je mobilni telefon relativno lahko kadarkoli in kjerkoli izslediti, še huje pa je to, da takšno povezovanje povzroča tudi nemajhne sevalne obremenitve vašega telesa, tudi kadar ne govorite po vašem mobilnem telefonu.
 
 
 
Številne nevladne organizacije in celo nekatere države so že prepovedale uporabo mobilnih telefonov v vrtcih in šolah, druge zaenkrat zgolj opozarjajo svoje državljane in svarijo k previdnostnim ukrepom.
 
Dejstvo je, da je večje število študij dokazalo, da sevanje mobilnega telefona, ki se nahaja blizu spolnih organov (praviloma mobilni telefon nosimo v žepu, tesno ob spolnih organih !) negativno vpliva na proizvodnjo semen v modih, prav tako pa navajajo številne negativne posledice tudi pri ženskih spolnih organih (v skrajnih primerih sevanje poškoduje tudi zarodke). Na splošno sevanje mobilih telefonov vodi do poškodb kromosomov in posledično do sprememb celic ter motenj rasti. Več o tem si lahko preberete v knjigi Dominika F. Rolleja, ELEKTRIČNI SMOG, prav tako pa dobite več informacij tudi na spletnem naslovu www.ems.si, kjer je navedeno večje število raziskav, študij in ažurnih znanstvenih odkritij.

Eden izmed najpogostejših previdnostnih ukrepov, ki jih navajajo nekateri neodvisni strokovnjaki in nekatere nevladne organizacije ter tudi nekatere vladne institucije se glasi, da je potrebno mobilni telefon v stanju pripravljenosti hraniti oziroma držati proč od našega telesa. V nobenem primeru ga ne smejo nositi nosečnice in otroci, prav tako pa se strogo odsvetuje nošenje mobilnega telefona v hlačnih žepih ali torbicah tudi odraslih ljudi, saj je tako naše telo neprestano izpostavljeno viru sevanja. S temi priporočili in previdnostnimi ukrepi se kaže v celoti strinjati in jih upoštevati.

Družba TMINGRAD d.o.o. Vam ponuja enostavno in učinkovito rešitev.

S pomočjo posebnih zaščitnih etuijev, v katere vstavimo mobilne telefone, lahko odslej mobilne telefone nosimo tudi v hlačnem žepu in nasploh v bližini našega telesa ter varneje telefoniramo, in vse to brez bojazni, da bi bili po nepotrebnem izpostavljeni nevarnemu sevanju mobilnega telefona.

Zaščitni etui vsebuje namreč dva oddelka; izolacijski žepek in pa glavni komunikacijski žepek.

1. Glavni žepek oz. komunikacijski žepek nam omogoča, da telefoniramo in nasploh nemoteno uporabljamo  naš mobilni telefon. Glavni žepek je le na zadnji strani prevlečen s posebnimi zaščitnimi vlakni, tako da nam na tej zaščiteni strani še vedno zagotavlja zaščito pred elektromagnetnim sevanjem. Na tak način smo ob pravilni uporabi varni tudi tedaj, kadar nosimo naš telefon ob našem telesu (torej ves čas, ko je mobilni telefon v stanju pripravljenosti), prav tako pa lahko tudi po zaslugi teh zaščitnih vlaken tudi varneje telefoniramo, saj rezultati študij in meritve kažejo, da zaščitni etui napram mobilnim telefonom brez zaščitnega etuija bistveno znižuje stopnjo nevarnega elektromagnetnega sevanja.
To nam med drugim dokazujejo tudi številne nagrade in osvojene medalje, med drugim velja omeniti vsaj osvojeno medaljo na Mednarodni razstavi izumov v Ženevi (l. 2009).
 
2. Izolacijski žepek zagotavlja 100% zaščito pred elektromagnetnim sevanjem mobilnega telefona. Tako se lahko vsakdo prepriča v učinkovitost zaščitnega etuija že s tem, da izvede enostaven test ter vstavi mobilni telefon v ta izolacijski žepek. Poleg tega pa utegne biti ta rešitev prikladna tudi za uporabo mobilnih telefonov na raznih poslovnih sestankih, konferencah ali med poukom v šoli. V tem izolacijskem žepku se nam bodo namreč vsi prejeti klici preusmerili v telefonsko tajnico, mobilni telefon pa bo vzpostavil povezavo z mobilnim omrežjem, kakor hitro ga bomo ponovno vzeli iz izolacijskega žepka.
 
  
 

POZOR: večina konvencionalnih etuijev in podobne opreme, ki jo je možno dobiti kot dodatek k mobilnim telefonom, ne zagotavlja tudi zaščite pred nevarnim sevanjem. Tovrstni "običajni" etuiji nudijo le mehansko zaščito in/ali lepotno funkcijo, za dodatno zaščito pred sevanjem pa boste morali poseči po teh naših posebnih zaščitnih etuijih, izdelanih iz posebnih patentiranih zaščitnih vlaken !

_______________________________________________________________________

IZOFON 700 (usnjen videz)

Gre za prvotno kolekcijo, klasičnega izgleda.
Zaščitni etui IZOFON 700 je izdelan iz posebnih jeklenih nanovlaken, ki zagotavljajo učinkovito zaščito pred elektromagnetnim sevanjem. Dobavljiv je v le eni dimenziji, in sicer meri 14 cm v višino in 9 cm v širino.
Črne barve, usnjen videz.
 
_______________________________________________________________________
 
 
 
 
 

 

Ključne besede

Zaščitni etui IZOFON 700 (usnjen videz), visokofrekvenčno sevanje.