IščiIzdelek iz skupine INDIKATOR ELEKTRIČNEGA SMOGA

Indikator Esi 23

Naprava, ki bi jo moralo imeti vsako gospodinjstvo. Nepogrešljiv indikator električnih in magnetnih nizkofrekvenčnih polj ter visokofrekvenčnega elektromagnetnega sevanja.


Cena
180,00 € 168,00 €
Dodaj
Predvidena dobava: 3 dni

Opis

Ne želite živeti v sevalno obremenjenem okolju, vendar ne veste od kje vam preti največja nevarnost? Nimate sredstev za drage merilne naprave, vendar se želite zaščiti pred elektromagnetnim sevanjem?

 S pomočjo Elektrosmog Indikatorja Esi 23 lahko na enostaven, hiter in zanesljiv način ugotovite od kje vam preti največja nevarnost. Odkrijte sevanje visokofrekvenčnih mobilnih baznih postaj v vašem stanovanju in neposredni okolici. Locirajte uporabnike visokofrekvenčnih smrtonosnih brezžičnih telefonov (DECT) in predlagajte sosedu menjavo nevarnega brezžičnega telefona (DECT) za žični telefon brez elektromagnetnega sevanja. Živite morda v bližini daljnovoda in vas skrbi za vaše zdravje? Načrtujete nakup stanovanja ali gradnjo hiše v bližini visokonapetosnih ali nizkonapetostnih daljnovodov? Odslej tudi to ni več težava. Z indiaktorjem Esi 23 lahko ugotovite tudi vpliv nizkofrekvenčnih električnih in magnetnih polj ter se morda odločite za nakup stanovanja na drugi lokaciji. Želite morda izvedeti kakšne so sevalne obremenitve v vaši pisarni, spalnici ali prostoru, kjer se dlje časa zadržujete? S pomočjo Indikatorja Esi 23 tudi to ne bi smela biti več težava. Odkrijte glave vire elektromagnetnega sevanja v vaši spalnici (WLAN, DECT telefoni, halogenske svetilke ...) ter zamenjajte ali prestavite naprave na drugo loakcijo. Možnosti uporabe Indikatorja Esi 23 je mnogo, pravzaprav toliko kolikor naprav vsakodnevno uporabljamo pri vsakdanjih opravilih. Z Indikatorjem Esi 23 nič ne ostane skrito vašim očem.

Indikator Esi 23 ima nareč LED prikazovalnik, poleg tega pa pri svojem delovanju oddaja tudi zvočne signale, tako da elektromagnetno sevanje z njegovo pomočjo ne ostane več skrito našim očem in neslišno našim čutilom. Odslej boste elektromagnetno sevanje tudi videli in čutili. S pomočjo rdeče lučke na prikazovalniku, ki ponazarja izredno visoke sevalne obremenitve, se boste lahko izognili ali zaščitili pred elektromagnetnim sevanjem. V kolikor se prižge zelena lučka, to pomeni, da niste izpostavljeni visokim sevalnim obremenitvam in da vaše zdravje ni ogroženo. Indikator ima še rumeno lučko, s pomočjo tabele, ki se nahaja v navodilih pa si boste lahko izračunali tudi razpon sevalnih obremenitev, katerim ste izpostavljeni. Indiaktor Esi 23 je nastavljen glede na gradbene biološke smernice v spalnih okoljih neodvisnih strokovnjakov ki so nekajkrat nižje od zavajajočih mejnih vrednosti uradnih institucij, tako da vam tudi po tej plati zagotavlja strokovno in nepristransko zaščito.

Merilna območja:

1. nizkofrekvenčna magnetna polja: 16.3 Hz - 30kHz v nT,
2. nizkofrekvenčna električna polja: 16.3 Hz - 30kHz v V/m,
3. visokofrekvenčno sevanje:  30MHz-3GHz v uW/m2  
 
Napaja se s pomočjo 9V alkalne baterije, ki nam zagotavlja 10-15 ur neprekinjenega delovanja. Pri uporabi ga držite stran od telesa, v škatlici pa so priložene tudi mejne vrednosti in enostavna navodila.
 
Indikator Esi 23 je primeren za vsakega (odgovornega) posameznika, ki se želi zaščititi pred elektromagnetnimi sevanjem in nepogrešljiv del vsakega gospodinjstva.
 
 
STANOVANJSKA POVRŠINA
Visoko frekvenčno elektromagnetno sevanje (30 MHz - 2,5 GHz)
 Nizko frekvenčno elektromagnetno sevanje (16,3 Hz - 30 Hz)
 
 
DELOVNI PROSTOR
 
Visoko frekvenčno elektromagnetno sevanje (30 MHz - 2,5 GHz)
 Nizko frekvenčno elektromagnetno sevanje (16,3 Hz - 30 Hz)
 
 
NA PROSTEM
 
 
Visoko frekvenčno elektromagnetno sevanje (30 MHz - 2,5 GHz)
 Statična elektrika
 
 
ELEKTRIČNE NAPELJAVE
 
 
 

 

 

 

 

Ključne besede

indikator, merilec, elektrosmog, Esi 23