IščiIzdelek iz skupine KNJIGA ELEKTRIČNI SMOG
 –15%

Povečaj sliko

Dominik F. Rolle: Električni smog

Vse kar ste želeli vedeti o elektromagnetnem sevanju, pa niste mogli nikogar vprašati. Svetovna uspešnica, prevedena v slovenski jezik.


Cena
20,00 € 17,00 €
Dodaj
Predvidena dobava: 3 dni

Opis

Knjiga, ki bi morala biti obvezno učno gradivo v osnovnih in srednjih šolah. Knjiga, ki bi jo morali prebrati starši, preden kupijo svojemu otroku mobilni telefon. Knjiga, ki bi jo morali prebrati svetovni politiki, preden prestopijo prag zakonodajnega telesa. Knjiga, ki bi jo moral prebrati vsakdo, ne glede na poklic, starost, izobrazbo ali kakršnokoli drugo osebno okoliščino. Knjiga, ki preprosto mora biti na vaši knjižni polici.

Povprečen prebivalec Slovenije ve malo ali nič o nevarnostih elektrosmoga, dasiravno ne v celoti po svoji krivdi. Resda živimo v dobi informacijske družbe, kjer nas ponavadi le nekaj klikov loči od željene informacije, vendar ob nepregledni množici vseh informacij in dražljajev, ljudje le stežka ločimo zrno od plevela, koristne informacije od brezsmiselne informacije. Zato ni čudno, da se v vrsti številnih informacij in neuporobne literature kaj rado zgodi, da se tudi tako izvrstno in revolucionarno delo, kot je knjiga francoskega avtorja Dominika F. Rolleja, kaj hitro lahko neupravičeno izgubi med nepregledno množico neuporabnih del.

Zakaj pravimo, da bi morala biti knjiga tudi na vaši polici?

 Ker nam knjiga ne le ponudi na preprost in vsakomur razumljiv način informacij o elektromagnetnem sevanju, ampak tudi zato, ker knjiga vsebuje številna priporočila, nasvete in opozorila, kako se izgoniti elektromagnetnemu sevanju, kako zmanjšati elektromagnetno sevanje, kako prepoznati vire elektromagnetnega sevanja ter predvsem kako se zaščiti pred elektromagnetnim sevanjem. Številne praktične nasvete, povzete po tej knjigi, lahko zasledite na mnogokaterih spletnih straneh, člankih in novicah, ki se nanašajo na področje elektromagnetnega sevanja. V knjigi se nahaja tudi večje število citatov nekaterih neodvisnih znanstvenikov, nekdanjih zaposlnih vodilnih delavec v mobilnih korporacijah, in ostalih, ki vas bodo dobesedno šokirali.

Knjiga, ki jo boste zagotovo večkrat prebrali in ob vsakem branju izvedeli nekaj novega.

________________________________________________________________

Dominik F. Rolle:
ELEKTRIČNI SMOG
Kako prepoznati izvire motenj in zmanjšati zdravstven tveganja
 
Število strani. 173
 
Prevod: Hinko Jurgec, univ. dipl. inž. elektrotehnike
Uredil: Karel Lipič, univ. dipl. inž. lesarstva
Izdala: Zveza ekoloških gibanj Slovenije
Predgovor: mag. Rudi Vončina, dr. Leo Šešerko
Leto izida: 2010

 

Ključne besede

Električni smog, Dominik F. Rolle, knjiga, elektrosmog